Inleiding
Previous Topic  Next Topic

Hieronder volgt een beknopte uitleg van dit softwarepakket zodat u op een snelle manier kunt kennismaken met de werking en een deel van de mogelijkheden daarvan.

Besproken wordt:

Wanneer u het pakket heeft opgestart komt u in het onderstaande scherm :

Bovenaan dit scherm ziet u de volgende functies vermeld staan:

Door met uw muis op één van deze functies te gaan staan kunt u lezen welke functies in het pakket te  gebruiken zijn. U kunt op de betreffende functie klikken, maar u kunt ook op een andere manier snel aan de slag.

In het midden bovenaan ziet u vijf gekleurde icoontjes, wanneer u uw muis hierop plaatst verschijnt de functie van het betreffende icoontje in beeld:

Elk icoontje omvat een functie waarbij snel informatie kan worden ingevoerd of bewerkt.

orders/offertes/zichtzendingen, sneltoets Ctrl+O

kassascherm (voor snel afhandelen kontante verkopen), sneltoets Ctrl+K

artikelen, sneltoets Ctrl+A

debiteuren (klanten), sneltoets Ctrl+D

crediteuren (leveranciers), sneltoets Ctrl+L

In deze "demo"versie van het pakket is voorbeeldinformatie ingevoerd, zodat u gelijk al inzicht krijgt in de werking van het pakket. Naar keuze kunt u deze informatie gebruiken, aanpassen, uitbreiden of verwijderen. Daarnaast kunt u onbeperkt uw eigen informatie invoeren.