Installeer BAC-Order
Previous Topic  Next Topic

Dubbelklik het opgeslagen bestand BAC-Order5.exe

Volg de installatie zoals door het programma wordt aangegeven.

Aan het einde van het installatieproces, wordt een registratieprogramma opgestart van een ActiveX control die door BAC wordt gebruikt, hierbij dient u eenmalig op de button Register te klikken

Let op dat u voor deze registratie administrator rechten nodig kan hebben!

Is de registratie goed verlopen, dan zal de tekst SUCCEEDED in het venster verschijnen, zoals hieronder is aangegeven.

Hierna is het programma in de C:\BAC5 map geïnstalleerd.

Tevens wordt er op uw bureaublad een snelkoppeling naar C:\BAC5\Order5.exe aangemaakt, die er als volgt uitziet:

Als u van BAC-Order gebruik gaat maken is het aan te bevelen om een standaard printer op uw systeem te hebben geïnstalleerd.

LET OP: Vanaf het moment dat u BAC-Order voor de eerste keer heeft opgestart, krijgt u 30 dagen de tijd om de software uit te proberen.

Controleer voor de eerste keer opstarten van BAC-Order of de datum van uw PC correct staat!

Wijzigingen in uw PC datum kunnen tot gevolg hebben dat uw periode om het pakket uit te proberen wordt beëindigd!