de homepagina voor het laatste nieuws hier vindt u alles over onze producten de meest gestelde vragen en ondersteuning bij problemen zo kunt u ons vinden vraag gerust informatie aan
 
 

U kunt het B.A.C. als volgt vinden:

Vanuit Amsterdam volgt u de borden richting Den Haag/Rotterdam/Rijswijk en vervolgens Den Haag-Zuid/Rijswijk, vanuit Utrecht en Rotterdam de borden richting Den Haag-Zuid/Rijswijk.

Vervolgens Rijswijk-Centrum aanhouden en deze afslag nemen (komend uit Utrecht/Amsterdam is dit afrit 9 van de A4, komend uit Rotterdam gaat de A13 over in de A4 en daar neemt u afslag 7), blijf de borden Centrum volgen.

U komt de bebouwde kom van Rijswijk binnen over een brug (Hoornbrug) u rijdt dan op de Haagweg. BAC - van Vredenburchweg 12 Sorteer hier links voor en ga bij de eerste stoplichten linksaf.

Blijf de doorgaande weg volgen (buigt af naar links), u rijdt dan op de Lindelaan, bij de eerste grote kruising (derde zijstraat) gaat u rechtsaf.

U komt dan op de Rembrandtkade (in het midden water), deze rijdt u helemaal uit tot u rechtdoor een plein oversteekt (dit buigt af naar links). U bent dan aangekomen op de van Vredenburchweg, wij zitten in het begin op nummer 12.
Er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig.

Als u ons wilt bezoeken, neem dan van te voren even contact met ons op om een afspraak te maken.

Bedrijfs Automatiserings Centrum (B.A.C.)
van Vredenburchweg 12
2282 SG Rijswijk
Nederland


T: +31(0)70 3908877

Voor urgente zaken of bij afwezigheid:
M: +31(0)6 22395540

KvK Den Haag: 27104000

  Plan uw route naar BAC via routenet
Of via het openbaar vervoer

U kunt ons ook via Google maps terugvinden

 
 


 
   HOME   |   NEWS   |   PRODUCTS   |   SUPPORT   |   VISIT US   |   EMAIL
   Copyright © 2018 B.A.C. - Rijswijk. All rights reserved.